Линията, която създаваме в SIlva Atelie е с личен почерк и отношение към детайла. Обичаме да експериментираме, да комбинираме материи, които държим да са естествени и качествени.

Хареса нещо?

Виж над 300 дрехи изработени по поръчка във Фейсбук. Харесай си нещо и направо го грабни лесно и удобно във Фейсбук или ми изпрати съобщение за дреха по поръчка.

Често задавани въпроси

Как мога да поръчам?

Можеш да поръчаш като се свържеш с мен във формата за контакти или директно в социалните мрежи : Facebook или Instagram.

колко време отнема

изработването на дреха по

поръчка?

Всяка дреха е изработена на ръка, по индивидуален проект и дизайн. Можеш да се запознаеш със стъпките в процеса по поръчката на дреха тук като различните поръчки, спрямо нуждите на всеки индивидуален клиент, отнемат различно време за изпълнение. То зависи от дизайна на дрехата, допълнителните детайли и неговата сложност. Не се колебай да се свържеш с мен за допълнителни детайли.

 

МОГА ЛИ ДА СИ Закупя дреха от


колекцията на работилницата?

Разбира се! Разгледай вече изработените от нас дрехи, харесай нещо и ни изпрати съобщение в социалните мрежи (Facebook или Instagram) или формата за контакти.

къде мога да видя примерни

модели?

Можеш да видиш примерни модели в старицата ни в Instagram или Facebook. Там ще откриеш широка гама от дрехи, които могат да те вдъхновят да поемеш към преоткриването на себе си.

Мога ли физически да посетя

ателието?

Разбира се! Може да ни посетите на адрес : Улица Казбек №30, гр.София. 

Работно време : Пон-Пет – 09:00 – 18:30 / Съб-Нед – Неработни