Sacral Scarf е създаден за всеки, който слуша себе си и вътрешния си глас. За всеки, който не се влияе от чуждото мнение, от тенденциите. За всеки, който е импулсивен и креативен. За всеки, който е решил, че му трябва промяна в живота и иска да преоткрие себе си.

Sacral Scarf е направен от 100% лен. Пази ви топли през прохладните вечети, когато сте навън с приятели, а защо не и когато четеш любимата си книга с чаша хубаво вино ? 

Подходящ е както за всеки специален повод, така и за ежедневието.

Често задавани въпроси

Как мога да поръчам?

Можеш да поръчаш като се свържеш с мен във формата за контакти или директно в социалните мрежи : Facebook или Instagram.

колко време отнема

изработването на дреха по

поръчка?

Всяка дреха е изработена на ръка, по индивидуален проект и дизайн. Можеш да се запознаеш със стъпките в процеса по поръчката на дреха тук като различните поръчки, спрямо нуждите на всеки индивидуален клиент, отнемат различно време за изпълнение. То зависи от дизайна на дрехата, допълнителните детайли и неговата сложност. Не се колебай да се свържеш с мен за допълнителни детайли.

 

МОГА ЛИ ДА СИ Закупя дреха от


колекцията на работилницата?

Разбира се! Разгледай вече изработените от нас дрехи, харесай нещо и ни изпрати съобщение в социалните мрежи (Facebook или Instagram) или формата за контакти.

къде мога да видя примерни

модели?

Можеш да видиш примерни модели в старицата ни в Instagram или Facebook. Там ще откриеш широка гама от дрехи, които могат да те вдъхновят да поемеш към преоткриването на себе си.

Мога ли физически да посетя

ателието?

Разбира се! Може да ни посетите на адрес : Улица Казбек №30, гр.София. 

Работно време : Пон-Пет – 09:00 – 18:30 / Съб-Нед – Неработни