Работилница за хармоничност между вътрешния ти емоционален свят и личния ти автентичен стил

Работилницата е съзададена през 2016г. и е посветена на това да внася съзнателна хармония между твоя вътрешен емоционален свят и индивидуалния ти стил. Мисията ни е да помогнем на всеки, прекрачил прага й, да се чувства уникален, неповторим и изцяло себе си. 

Това, което правим е не просто да ушием една дреха, а да ти вдъхнем самочувствие – на теб, нашия клиент.

Как го постигаме? Заедно: обсъждаме модела, кройката, плата, за да се уверим, че ще предоставим неповторимо усещане!

Подкрепяме експериментаторите! Но за нас е важно да бъдем до всеки, който е решил да предприеме тази смела стъпка и да промени стила си.

Виж актуалната колекция на Silva Atelier, харесай си нещо и направо го грабни лесно и удобно във Фейсбук чрез долния бутон.

Ако имаш важен повод и искаш да изглеждаш феноменално или просто искаш да освежиж гардероба си, не се колебай, а ми изпрати съобщение във формата за контакти или се свържи с мен в социалните мрежи.

  • Среща-консултация за изясняване на повод, стил, модел
  • Предложение на материали
  • Финализиране на крайния модел/дизайн
  • Снемане на размери
  • Изработка на модела
  • Проба от клиента
  • Предаване на готовия дизайн

Нашият пакер за уникален дизайн по поръчка

Често задавани въпроси

Как мога да поръчам?

Можеш да поръчаш като се свържеш с мен във формата за контакти или директно в социалните мрежи : Facebook или Instagram.

колко време отнема

изработването на дреха по

поръчка?

Всяка дреха е изработена на ръка, по индивидуален проект и дизайн. Можеш да се запознаеш със стъпките в процеса по поръчката на дреха тук като различните поръчки, спрямо нуждите на всеки индивидуален клиент, отнемат различно време за изпълнение. То зависи от дизайна на дрехата, допълнителните детайли и неговата сложност. Не се колебай да се свържеш с мен за допълнителни детайли.

 

МОГА ЛИ ДА СИ Закупя дреха от


колекцията на работилницата?

Разбира се! Разгледай вече изработените от нас дрехи, харесай нещо и ни изпрати съобщение в социалните мрежи (Facebook или Instagram) или формата за контакти.

къде мога да видя примерни

модели?

Можеш да видиш примерни модели в старицата ни в Instagram или Facebook. Там ще откриеш широка гама от дрехи, които могат да те вдъхновят да поемеш към преоткриването на себе си.

Мога ли физически да посетя

ателието?

Разбира се! Може да ни посетите на адрес : Улица Казбек №30, гр.София. 

Работно време : Пон-Пет – 09:00 – 18:30 / Съб-Нед – Неработни