Вдъхни нов живот!

Вече можеш да трансформираш стрария, любим пулове във вдъхновяваща, изненадваща нова дреха. Защото знаем колко много може да означава една дреха за теб и вярваме, че заедно можем да бъдем мъничко по-съзнателни към устойчив начин на живот. Нека го отразим и в гардероба – предлагаме ти вместо да купиш още една дреха, да вдъхнеш нов, по-дълъг живот на старите си дрехи. Затова не се разделяй с тях, а ни се довери и ние ще ги обновим!

  • Първоначална консултация с клиента
  • Приемане на старата дреха
  • Вторична консултация И предложение за дизайн
  • Предаване на новата дреха

Нашият цялостен пакет за обновление
UP-cycling

Ако имаш важен повод и искаш да изглеждаш феноменално или просто искаш да освежиж гардероба си, не се колебай, а ми изпрати съобщение във формата за контакти или се свържи с мен в социалните мрежи.

Искам да вдъхна нов живот на дрехите си!

Често задавани въпроси

Как мога да поръчам?

Можеш да поръчаш като се свържеш с мен във формата за контакти или директно в социалните мрежи : Facebook или Instagram.

колко време отнема

изработването на дреха по

поръчка?

Всяка дреха е изработена на ръка, по индивидуален проект и дизайн. Можеш да се запознаеш със стъпките в процеса по поръчката на дреха тук като различните поръчки, спрямо нуждите на всеки индивидуален клиент, отнемат различно време за изпълнение. То зависи от дизайна на дрехата, допълнителните детайли и неговата сложност. Не се колебай да се свържеш с мен за допълнителни детайли.

 

МОГА ЛИ ДА СИ Закупя дреха от


колекцията на работилницата?

Разбира се! Разгледай вече изработените от нас дрехи, харесай нещо и ни изпрати съобщение в социалните мрежи (Facebook или Instagram) или формата за контакти.

къде мога да видя примерни

модели?

Можеш да видиш примерни модели в старицата ни в Instagram или Facebook. Там ще откриеш широка гама от дрехи, които могат да те вдъхновят да поемеш към преоткриването на себе си.

Мога ли физически да посетя

ателието?

Разбира се! Може да ни посетите на адрес : Улица Казбек №30, гр.София. 

Работно време : Пон-Пет – 09:00 – 18:30 / Съб-Нед – Неработни