Изгради личния си стил спрямо твоите желания, твоите виждания за света, твоето занимание и твоята личност!

Какво е Йога за гардероба?

Йога на гардероба е процес, преживяване, за всеки, който е решил да чуе автентичния си вътрешен глас и да го изрази чрез гардероба си. Преживяването е ново както за вас, така и за мен. Различно е всеки път и с всеки един клиент. Това е най-комплексната ни; най-личната ни услуга. Знаем, че няма универсална формула, по която да дадем рецепта за процесът; за преживяването, което е Йога за гардероба. Затова те каним на едно лично преживяване в твоя личен, автентичен стил.

С програмата Йога за гардероба ще вдъхнем живот на старите ти дрехи или пък ще се заровим в най-новите тенденции и ще изберем нещо от там.

Как се случва и какво включва ТВОЯТА Йога за гардероба?

Йога за гардероба е процес, който се случва в следните етапи:

Първи етап.

Това най-важната крачка към създаване на гардероб по твоя автентичен стил, където под формата на разговор ще изготвим план, спрямо твоите намерения и целите, който искаш да постигнеш, впускайки се в това приключение.

Втори етап.

Това посещение на място, анализ на гардероба, разчистването му, групиране на облеклата, например в следните групи: за рециклиране, трансфромация или поправка (услугата ни Up-Cycling); подаряване/даряване. Процесът е индивидуален и различен за всеки гардероб, като винаги се търси резултатът, а именно изчистване на ненужното и нежеланото, за да отворим ново пространство в гардероба и да поканим новото, за да постигнеш модните си и всички останали цели. 

трети етап.

По време на третия етап инициираме нова визия или трансформираме старите дрехи, а ти продължаваш личното си приключение, създавайки нова стойност за автентичното ти Аз. Именно затова, не се ограничавай в тези етапи и пакета, който виждаш по-долу – можем да продължим процеса с теб и след като сме инициирали новата ти визия или трансформация. 

Всичко в Йога за гардероба е изцяло индивидуално и творческо насочено, за да постигнем едно забавно преживяване с намигване от йога философията, което да ни помогне в осмислянето и трансформирането на гардероба и стила ни. Ето защо долният пакет е базов и при желание може да бъде продължен във времето след първоначалното минаване на всички стъпки.

Пакет:

 1. Първоначална консултация:
  Извеждане на основни намерения: консултация-разговор; изготвяне на план за следващи стъпки:                                                                                                                                                              
  50лв. за астрономически час
 2. Посещение на място за анализ на гардероба, нуждите и намеренията – този етап е изцяло индивидуален за всеки клиент:                                                                                                       
                                                                                                          100 лв. Времетраене: 2 часа
 3. Трансформация на гардероба: UP-Cycling,  индивидуален дизайн на дреха * и всякакви идеи за комбинации, нови посоки на стилизиране:                                                                   
                                                                                                           50лв за астрономически час. Времетраене: индивидуално. Може да се случи в Работилницата Silva Atelier.

* При инициирането на услугите UP-Cylcing и ушиване на дрехи по индивидуален дизайн, тези услуги се заплащат допълнително. 

Не се колебай, а направи първата крачка към промяната!

Преоткрий себе си! Ако се нуждаеш от ново начало и искаш промяна, не се колебай, а се свържи с мен чрез формата за контакти или в социалните мрежи.

НАД

1
Доволни клиенти

НАД

1
Променени визии

НАД

1
Нови стилове

НАД

1
нови индивидуалности

Често задавани въпроси

Как мога да поръчам?

Можеш да поръчаш като се свържеш с мен във формата за контакти или директно в социалните мрежи : Facebook или Instagram.

колко време отнема

изработването на дреха по

поръчка?

Всяка дреха е изработена на ръка, по индивидуален проект и дизайн. Можеш да се запознаеш със стъпките в процеса по поръчката на дреха тук като различните поръчки, спрямо нуждите на всеки индивидуален клиент, отнемат различно време за изпълнение. То зависи от дизайна на дрехата, допълнителните детайли и неговата сложност. Не се колебай да се свържеш с мен за допълнителни детайли.

 

МОГА ЛИ ДА СИ Закупя дреха от


колекцията на работилницата?

Разбира се! Разгледай вече изработените от нас дрехи, харесай нещо и ни изпрати съобщение в социалните мрежи (Facebook или Instagram) или формата за контакти.

къде мога да видя примерни

модели?

Можеш да видиш примерни модели в старицата ни в Instagram или Facebook. Там ще откриеш широка гама от дрехи, които могат да те вдъхновят да поемеш към преоткриването на себе си.

Мога ли физически да посетя

ателието?

Разбира се! Може да ни посетите на адрес : Улица Казбек №30, гр.София. 

Работно време : Пон-Пет – 09:00 – 18:30 / Съб-Нед – Неработни